top of page

SPŘÁTELENÉ STRÁNKY

NENECHTE SI UJÍT

VYHLÁŠENÍ NEUTRALITY ČESKOSLOVENSKA

Aktualizováno: 18. 3.


zdroj obrázku: Pinterest

11. 3. 2024


K videu: Leyenová sa vyhráža strednej Európe. Uhrík jej oponuje. Aj naši občania platia daně na vaše zadky:



Mno... tak Uršula se považuje za inteligentní, zatímco jí reálně JAKSI uniká, že inteligentní je LÁSKA k bližnímu svému, a že v tomto smyslu platí, že s poctivostí nejdál dojdeš... ne jinak. Nic ve zlém, ale její projevy nepůsobí dojmem, že je ztělesněním Milující Laskavosti.


Milan Uhrík (RESPEKT) Čestně a Pravdivě poukazuje na to, že EU, nejenom, že chce s penězi, které vydřela z občanů Československa, nakládat jakoby byly jejich..., ale také sebe staví do pozice, že na to má oprávnění, což je ve své podstatě PODVODNÉ JEDNÁNÍ. Proč? Protože když vznikal projekt EU, nikdo do něj nebyl lákán způsobem: „Pojď s námi uzavřít pakt, ve kterém ty budeš postaven do ponížené pozice a my do nadřazené“ – do toho by samozřejmě nikdo nešel. Projekt EU byl inzerován jako „výhodný pro všechny zúčastněné“, a s tím do něj také partneři vstupovali. NAJEDNOU ale už o partnerství reálně nejde, NAJEDNOU jde o: „To musíš a to nesmíš, a my pod hrozbami, skrze zastrašování a skrze vydírání, rozhodujeme.“ Kam se tedy poděl ten duch partnerství a spolupráce? A byl projekt EU vůbec s tímto záměrem navržen? Odpověď zní, že za JAKÝMKOLIV projektem stojí bytosti, které se nacházejí na aktuální úrovni svých charakterových vlastností, které jsou odvozeny od schopnosti Milovat své bližní tak, jako sebe sama.


A právě proto, že tehdejší monarchie jednala obdobně jako dnešní EU, pan Masaryk, pan Beneš a pan Štefánik z jejich spárů Československo VYRVALI. Ne proto, že by byli bezdůvodnými rebely, ale protože takzvaná monarchie si hrála na šlechtu, inteligenci a aristokracii, přičemž se nezmohla na nic jiného, než že své takzvané poddané jen sdírala a vydírala... aniž by si jejich práce reálně vážila... a na to, aby ničila životy bytostí, které se takovému nečestnému, neslušnému a nelaskavému jednání PRINCIPIÁLNĚ podřídit odmítly, protože věděly, že POKUD samy s bytostmi ostatními jako HULVÁTI nezacházejí, mají BOŽÍ PRÁVO se sebe i svých bližních ZASTAT, a sebe i své bližní z NEPROSPĚŠNÝCH svazků VYVÁZAT, což také udělaly.


Jak dnešní Česko, tak i Slovensko mají učinit to samé a Československo má být opět obnoveno. Kdo říká, že je to „nemožné“, ve své podstatě vlastně říká, že ani nefunkční manželství rozvést nelze, což není PRAVDA. A někdo, kdo se neřídí PRAVDOU, do toho mluvit nemá, protože je to právě on, kdo si sám sebe vážit nedokáže, a protože nedokáže, klaní se císaři, který v uvedeném smyslu nemá šaty... A kdo si sám sebe vážit nedokáže, by přece NEMĚL udávat směr, protože čím slabší bytost ve smyslu uvědomění si vlastní Sebeúcty a Důstojnosti je, tím NEVÝHODNĚJŠÍ dohody pro ten či onen národ s vnějšími entitami uzavírá... Tedy občané JAKÉHOKOLIV národa by si měli do svého čela přece ve svém vlastním zájmu volit takové správce, kteří atributy vlastní Sebeúcty a Důstojnosti disponují – ne jiné.


EU je projekt neexistujícího státu, který nepřináší nic a chce diktovat podmínky bytostem, ze kterých je živen, což je ve své podstatě Svatokrádež, a ti, kteří za tímto parazitickým projektem stojí, sebe OMYLEM považují za „inteligentnější“, než jsou všechny bytosti ostatní... přičemž parazit je REÁLNĚ PŘÍMO ZÁVISLÝ na tom, kdo ho živí a je na něm ZÁVISLÝ, právě proto, že se bez něj sám neobejde... a tedy parazit by neměl lhát sám sobě o tom, že je „inteligentnější“. Z uvedeného je zřejmé, že vypočítavost bez lásky k bližnímu svému ještě není moudrost... ale jen hloupá Nadřazenost, která nevidí dál než na vlastní CHTÍČ pro udržení si statusu luxusu na úkor svých bližních... tedy něčeho, čeho si Čestný, Slušný, Upřímný a Skromný Člověk vážit nemůže, ne proto, že by sám Záviděl a proto chtěl ostatní Okrádat a když se nenechají, je POMSTYCHTIVĚ Nenáviděl, ale proto, že se sám takového Nízkého jednání VĚDOMĚ ZŘÍKÁ, protože sám takto Nejedná, takové jednání  Neuznává.


Entity za projektem EU by si měly uvědomit, že jejich jednání jich NENÍ Důstojné. A pokud NEMAJÍ možnost vést život, ve kterém by si mohly samy sebe reálně pro REÁLNOU službu svým bližním vážit, a ve kterém by tak poznaly vlastní Sebeúctu, nežijí život, ale smrt. A bytosti, které se nacházejí ve stavu smrti za svého života, mají ve znaku lebku, proto aby bytosti ostatní zastrašovaly – právě tím, v čem samy žijí a v tomto nastavení HLUBOKÉHO UTRPENÍ sebe OMYLEM za elitu považují.


Aby se MOHLY z tohoto svého šíleného nastavení PROBUDIT, mají si přestat lhát o tom, že spolupráci s bytostmi ostatními nemají za potřebí a že si vystačí s tím, že jim to co chtějí, prostě nařídí. Je to ABSURDNÍ a SCHIZOFRENNÍ, do Nebe volající NESMYSL.


Čechoslováci SOUČASNĚ mají přestat lhát sami sobě, že potřebují EU. Proč byste potřebovali „správce vašich věcí“, když si vás EU neváží a jedná s vámi HŮŘ než se psem...? To je vaše zodpovědnost, že o takového tyrana stojíte. Vy vlastně žebráte a prosíte HULVÁTY o to, abyste jimi mohli být zbičováni, týráni a trýzněni a to všechno jen proto, že si bez tyranů své životy představit nedokážete... A abych byl k tyranům spravedlivý, nutno podotknout, že vy sami je svým vlastním nastavením vlastně k tomu, aby vás bičovali a týrali, zneužíváte... a oni vám to tedy na vaší vlastní žádost sami plní... To, že si sami sebe nedokáží vážit a na tuhle vaší žádost o splňování vám vašeho zotročování přistupují, protože si sami neuvědomují, že jich to není Důstojné, je už věc jiná... Jde tedy o Vzájemné Zneužívání, a tedy o oběti obětí... Rochníte se v tom a budete tak dlouho, dokud nenastavíte PRAVIDLA Vzájemné Úcty jako DEFINITIVUM pro VŠECHNY dialogy. A tak dlouho, jak si budete v nepřevzetí vlastní odpovědnosti, kdy chcete jako děti, aby byl rodičem někdo jiný, aby vy jste mohli mít jen výhody dětí, LIBOVAT, tak dlouho budete mít rodiče, kteří to do jeho odpovědnosti za vás tedy převezmou a budou vás i váš život řídit... Pak si ale nestěžujte a neříkejte, že Uršula je zlá a hloupá a blbá, když jí chudáka reálně prosíte, aby vám dělala mámu... Vždyť vám zrcadlí právě vaše vlastní dětinství... Máte to být vy, kdo má porozumět, že Uršula vám nemůže nabídnout nic lepšího, než jak sama sebe na subjektivní úrovni zakouší... A z toho je přece zřejmé, že je sama nešťastná, protože to co demonstruje na vás, je to v čem sama vyrostla, je to na co je sama zvyklá, pro ní je tohle jednání NAPROSTO PŘIROZENÉ, protože tak jednaly bytosti v její přítomnosti mezi sebou a s ní, když byla bezbranným dítětem... Uršula si neuvědomuje, že se do stavu toho světa, který za sebou zanechá, bude vracet jako poddaný... Tedy je na vás VŠECH, abyste nad ní a jejím utrpením ronili slzy... NAMÍSTO toho, abyste někomu, kdo subjektivně HLUBOCE TRPÍ, svěřovali správu svého života, národa, země, planety... jinak by šlo o vzájemné zneužívání a tam není dobře nikomu...


Co se pak zmrazování zdrojů týká... proč by mělo někomu vadit – ???!!! – že zmrazí prostředky, které mají být použity na šíření PROPAGANDY lgbtq do škol? Vždyť to NENÍ vzdělání, ale duchovní SCESTÍ, které vede do pekel... Ty prostředky mají zástupci EU Československu vrátit, omluvit se, a pokorně se přiznat k tomu, že o tom, co je to vzdělání, reálně nemají ponětí a tedy nemají ani reálné ponětí o tom, jak by mělo vypadat školství. Copak vám stále nedochází, že dnešní úroveň školství znamená budoucí vzestup, anebo úpadek sociálního prostředí a tedy úroveň kultury či společenského klimatu???!!!


Je třeba se VÁŽNĚ zamyslet nad tím, jestli vám ve smyslu poskytování vzdělávání mají takzvaní správci EU co nabídnout, zvláště pak když je zde, nyní, v tomto věku aktuálně dostupné Absolutní a tedy Nejvyšší Možné Vzdělání, to je Poznání Buddhů, které vám mimo VŠEHO ostatního nabízí MOŽNOST PŘECHODU z úrovně hmotné do úrovně duchovní a nadsmyslové a s tím související ukončení VŠECH nemocí... ukončení VŠECH bolestí... ukončení stárnutí... ukončení umírání... ukončení VŠEHO utrpení spojeného s válkou, se ztrátou a s odloučením...


Normálně zrušte vztah s EU, která potřebuje vás a ne vy jí, a uvidíte, že na vás budou řvát, čímž se parazit přizná o své ZÁVISLOSTI na vás, čímž se přizná, že se bez vás neobejde, čímž ztratí status namyšleného císaře, který nemá šaty. Anebo se mu dál klaňte, ale pak neříkejte, že „císař je zlý“ a MLČTE.


Jo takhle, kdyby měl císař smysl pro Krásu, Lásku a Pravdu a podporoval vaší národní identitu, tak jako botanik obdivuje pestrost a rozmanitost flóry, či zoolog fauny, pak by to byl umělec... který má do vzdělání a kultury mluvit... Pokud se ale císař nezmůže na nic jiného než na beton, ostnatý drát, násilí, a demagogii, pak to přece není váš vládce, ale někdo nešťastný, který si lepší svět než ten, který si představujete vy, reálně ani představit nedokáže... Proč byste ho za to měli nenávidět, když to můžete být právě vy, kdo mu tu lepší představu nabídne?


Jinými slovy, proč by si měl někdo, kdo podle vás nemá vkus, myslet, že má právo mluvit do vašeho vzdělání, do vaší kultury, do toho, jak bude vypadat svět?


Přece jen BLÁZEN může dobrovolně přijmout roli diktátora a ještě si myslet, jak „skvěle“ to nevymyslel... protože si reálně NEUVĚDOMUJE, že na mimosmyslové úrovni komunikace s bytostmi ostatními MUSÍ sklízet nenávist VŠECH bytostí v jejich nastavení „role oběti“, které na sebe tím, že se takové role ujal, připoutal... Uršulo a i vy ostatní, přeji vám, abyste si to uvědomili a poslali je s tím k šípku... ať si dospějí bez vás... Namísto této nevděčné role se vydejte hledat LÁSKU k sobě samým, abyste ji také nalézt mohli..., protože POKUD se na tu Cestu nevydáte, nenaleznete..., což bych vám nepřál a protože ne, píšu vám to.


Pro budoucí VIZI Československa je třeba si uvědomit UNIKÁTNÍ STRATEGICKOU POLOHU tohoto území, které by si právě proto tak rády přivlastnily síly démonické. S tímto uvědoměním přijde další – na to, aby se bytostem na tomto území opět dařilo, STAČÍ uzavřít hranice a s touto strategickou polohou dál pracovat, to znamená umožnění vstupu i tranzitu za clo a tedy z polohy učinit největší výhodu. Československo tak má možnost využít své příležitosti Přítomnosti Buddhy a jeho Následovníků, díky čemuž je možné krajinu vyhlásit za Svatou a Požehnanou Zem. S tím souvisí cestovní ruch související se vzděláváním, tak jako tomu bylo v Bhútánu, než ho démoni vykastrovali.


Pokud si místní svou příležitost uvědomí a v souvislosti s ní se také zvláště v začátcích vyhrožování a vydírání ze strany EU uskromní, a pokud současně za svou vezmou i VÝZVU, ve které mezi sebou budou ve smyslu lokální soběstačnosti na lokální úrovni láskyplně spolupracovat, odměnou jim posléze paradoxně bude život v luxusu Čistoty a Upřímnosti ve vztazích a s ním přirozeně souvisejícím životem v Nádherné Duchovní Krajině... To vše, aniž by museli nadále v ponížené otrocké pozici sloužit EU... A současně se budou moci Přímo od Buddhy a jeho Následovníků v Poznání Buddhů vzdělávat a zdokonalovat.


Ať si VŠECHNY bytosti Uvědomí Prvotní Stav Buddha!


Lumír Láska 💜 Buddha Maitreya




Arcade Fire: Ready to Start



Xavier Rudd: Spirit Bird




 

VZDĚLÁNÍ DOSTUPNÉ PRO VŠECHNY Absolutní Poznání Buddhů pro VŠECHNY



Nadsmyslový svět existuje, k čemuž by měl Celý Svět v Duchovním slova smyslu postoj zaujmout, protože PRÁVĚ TO má změnit dosavadní způsob vnímání funkce světa z "dolu, který si entity nevědomé přejí vytěžit" na "dočasně zakoušenou zkušenost a příležitost k učení", což má následně vést k Míru a Klidu ve Světě, tedy k Éře Zlatého Věku, Ráji na Matce Zemi.



Dne 01.07.2023 zaslala kancelář kandidáta na prezidenta České republiky, Lumíra Lásky, Buddhy Maitreyi dopis kanceláři pana prezidenta Ruské federace, Vladimira Vladimiroviče Putina: 

 

 

Absolutní Poznání pro Celý Svět  🕊💜🌍


 

6.12.2023 - Buddha u příležitosti Svátku Svatého Mikuláše potvrdil intronizaci Krista na Slovensku  




Právě nyní, Zde, v Tomto Zlatém Věku, pro připravené, konec všeho utrpení způsobeného válkou, konec všech nemocí, konec stárnutí, konec umírání a všeho dalšího trápení spojeného se ztrátou a odloučením...

 


27.11.2023 - Otevřený dopis panu prezidentovi Pavlovi:  

 



 

30.11.2023 - Reakce na Otevřený dopis panu prezidentovi Pavlovi: 

 


 

VOLNÁ ENERGIE 💎

 

 

 

 🕊💜🌍


Díky aktuálně Dostupnému a Srozumitelnému Poznání Buddhů bytosti již NEMUSÍ podstupovat muka

a utrpení způsobené odloučením a válkou  🕊💜🌍

 

 

 


 

Sjednocení Buddhovského a Kristovského náhledu:  

 

 

 


 


 

Šťastný Zlatý Věk 🕊💜🌍

 

 

 

233 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

SKLIZEŇ

NADCHÁZEJÍCÍ UDÁLOSTI

V této chvíli nejsou žádné plánované události

ZÁSADNÍ ČLÁNKY

Srdce na hrad
2023-04-17_14-46-09.png
357342997_961549725060714_4643269125543198858_n.jpg
357342997_961549725060714_4643269125543198858_n.jpg
Srdce Dharmy aneb Návod k Sobě
bottom of page