top of page

SPŘÁTELENÉ STRÁNKY

NENECHTE SI UJÍT

Sestry: Závist, Žárlivost a Nenávist 

Aktualizováno: 9. 2.

6. 2. 2024

Foto: Dragen Zigic / freepik.com

Když někdo říká něco nesmyslného a za řečeným dodává, „nezlob se na mě“, nejde mu ve skutečnosti ani o téma té diskuse, ani o to, abyste se nezlobili. 


Připadá si ve vaší přítomnosti hloupý a nehodný vaší lásky. Proto se na sebe zlobí a dává to najevo tím, že říká vám, abyste se na něj nezlobili... přičemž ve své podstatě reálně chce, abyste se na něj zlobili, protože tímto pro něj Nedůstojným způsobem od vás získává formu energie v podobě vaší pozornosti, a když se mu k tomu ještě podaří vymáčknout z vás zlobu, úplně se tetelí blahem, podobně jako dítě, které se namísto vedení zdravého způsobu života přejídá cukrem. 


Proč tomu tak je a proč si taková bytost prostě neřekne o vaše obejmutí? Protože je příliš pyšná a falešně hrdá. Vyřknout směrem k vám slova: PROSÍM, DĚKUJI a PROMIŇ taková bytost chápe jako svoji prohru. Že vy s ní žádnou hru na výhry a prohry nevedete? No a co, ona bez ohledu na to s vámi ano, schizofrenie anebo subjektivní KARMA taková prostě už je... 


Každý, kdo kromě svých chyb, na kterých je třeba pracovat, současně čestně neuznává své kladné stránky a vývoj, tak NEMÁ JINOU MOŽNOST, než že podléhá své touze a tedy potřebě se povýšit nad ty, které skrytě vyznává, ač navenek dělá, že vůbec ne, protože to nemá přiznané. 


Proč? Protože KAŽDÉ z bytostí, která sebe a své klady neuznává, dělá potíž přijmout JAKÝKOLIV úspěch toho, ke komu v podstatě vzhlíží. Jinými slovy – NASTAVENÍ vzorce vnitřní chudoby, ve smyslu vlastní neschopnosti přát Štěstí a Lásku sobě i bytostem ostatním a s tím související kvality Závisti a Nenávisti. 


Takto hluboce trpící bytosti nedochází, že právě tím, že čestně a otevřeně kvality bytostí ostatních neuznává, z nich se otevřeně netěší, a nevidí v přátelství s takovými bytostmi své vlastní štěstí a tedy Možnost Vlastní Vděčnosti a Hlavně Spokojenosti, samu sebe ponižuje a v tomto psychopatologickém vězení musí trčet do té doby, než sama sebe změní a Závisti, Žárlivosti a Nenávisti se VĚDOMĚ ZŘEKNE, sama sobě tím uleví, protože jak k sobě, tak také k ostatním – a ne jinak. Ano, šílenství... 


Toto NASTAVENÍ anebo KARMA proto není osobní. Osobní je jen to, že si k tomuto nepřiznanému vzhlížení tato konkrétní bytost vybrala vás. 


Není zlá, je hluboce trpící a nešťastná, protože tímto podivuhodným a rozporuplným způsobem se tak snaží sama sobě dokázat, že za něco stojí, a že to co říká, něco znamená. Ona nechápe, že KAŽDÁ z bytostí, která svou hodnotu odvozuje od tohoto snažení, nemá jinou možnost, než čelit nekonečné frustraci. 


Nemějte jí to proto za zlé, a nemějte jí za zlé ani to, že vaše uznání neuznává. Ona je prostě příliš hrdá a pyšná na to, aby je přijala od někoho, na jehož – v jejích očích úspěchy – žárlí. A mnohdy i na ty, které si vy sám nepřipouštíte a ani je proto za nějaké své zvláštní úspěchy nepovažujete. 


Protože jde o hlubokou karmickou zátěž, kterou může transformovat jen taková bytost, která má Odvahu si ji přiznat, mějte tu bytost rádi i s tím jaká je, protože ona si ji hned tak nepřizná, protože takové bytosti jsou povahou spíš srabi – a co si budeme povídat, my sami jsme kdysi nebyli jiní. Projevme tedy své vlastní porozumění a respekt k tomuto hlubokému utrpení, a pošetilé jednání s ním související berme jako projev uznání, protože ve skutečnosti jím skutečně je.


Lumír Láska 💜 Buddha Maitreya




 


Nadsmyslový svět existuje, k čemuž by měl Celý Svět v Duchovním slova smyslu postoj zaujmout,

protože PRÁVĚ TO má změnit dosavadní způsob vnímání funkce světa z "dolu, který si entity nevědomé přejí vytěžit" na "dočasně zakoušenou zkušenost a příležitost k učení", což má následně vést k Míru a Klidu ve Světě, tedy k Éře Zlatého Věku, Ráji na Matce Zemi.



Právě nyní, Zde, v Tomto Zlatém Věku, pro připravené, konec všeho utrpení způsobeného válkou, konec všech nemocí, konec stárnutí, konec umírání a všeho dalšího trápení spojeného se ztrátou a odloučením...


Dne 01.07.2023 zaslala kancelář kandidáta na prezidenta České republiky, Lumíra Lásky, Buddhy Maitreyi dopis kanceláři pana prezidenta Ruské federace, Vladimira Vladimiroviče Putina 🙏



@prezidentpavel @RobertFico @PutinDirect





Osvícení Buddhy pro Celou Planetu 🕊💜🌍


Díky aktuálně Dostupnému a Srozumitelnému Poznání Buddhů bytosti již NEMUSÍ podstupovat muka

a utrpení způsobené válkou:



Sjednocení Buddhovského a Kristovského náhledu:



Šťastný Zlatý Věk ✨



201 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

NADCHÁZEJÍCÍ UDÁLOSTI

ZÁSADNÍ ČLÁNKY

Srdce na hrad
2023-04-17_14-46-09.png
357342997_961549725060714_4643269125543198858_n.jpg
357342997_961549725060714_4643269125543198858_n.jpg
Srdce Dharmy aneb Návod k Sobě
bottom of page