top of page

SPŘÁTELENÉ STRÁNKY

NENECHTE SI UJÍT

Věřím v dobrotu světa

Aktualizováno: 7. 4.



zdroj obrázku: Pinterest

Věřím v dobrotu světa. Naivně věřím, že Samsára je v jádru dobrá. V Knize Genesis se píše, že když ji Elohim stvořil, "věděl, že je dobrá". Byl se svou prací, která je ve své podstatě beze smyslu, Spokojený. Vše, čeho se Bůh dotkne je přeci Dobré, ba přímo Božské.


Vím, že vše pomine a nic z toho, co vnímám svými smysly, vlastně již neexistuje, že je to přelud, o kterém sním. Ale zvolil jsem si věřit ve Vyšší Dobro, čistě z praktických důvodů, ne proto, že jsem si to někde přečetl, takový je prostě výsledek mé vlastní zkušenosti.


Zjistil jsem, že když se přikloním k Dobru, Kráse, Světlu, Lásce.. pak se mi žije lépe, než v nihilistickém nastavení, které se pro mne na dlouhou dobu stalo pastí poté, co jsem došel k Prázdnotě. Bylo to období, kdy Prázdnota, která je pro bytost Nejvyšší Svobodou, se paradoxně stala moji tíhou, přestože ve skutečnosti to není možné, já sám jsem si to takto vytvořil a tak jsem to takto měl.


To, že mi můj Mistr - Lumír Láska, Buddha Maitreya - předal Právě Poznání o fungování reality, přeci neznamená, že když vím, že nic nemá smysl, nebudu nic dělat, nebudu rozlišovat, nebudu si volit, ale naopak, pokud můžu cokoli, můžu si zvolit Dobro, můžu si svobodně zvolit stát na straně Světla proti Temnotě a to i s vědomím toho, že dualita neexistuje a že o ní sním, že jsem si to všechno vymyslel, a že dokud setrvávám v těle, nikam jinam, než k vyvanutí to nevede.


Zvolil jsem si stát se Dobrovolně Tím, kdo svítí loučí ostatním v temnotách jednoduše proto, že to přináší do mého života Lehkost. Znamená to opustit zavedený způsob života - ať už je jakýkoliv - a svoji energii vkládat do služby ostatním. Ne ve smyslu materiálním, ale duchovním. Znamená to stát se Světlem Světa, doprovázet k vyvanutí všechny ostatní, včetně těch, kteří ani neví, nebo vědět nechtějí, že k vyvanutí spějí. Abych doprovázet mohl, musím sám kráčet lehce, zároveň však pevně. Abych takto kráčet mohl, musím praktikovat Dharmu a Bdělost, jinak znovu usnu spánkem, který mi nedovolí být v Rovnováze a Klidu. K Rovnováze a Klidu mě upomínají Tři Klenoty: Buddha, Dharma a Sangha, bez kterých je cesta Labyrintem Srdce jako hrou v kostky. Tři Klenoty jsou tedy Třemi Pevnými Body na Cestě k Dokonalosti a Jediným smysluplným útočištěm - to se snažím mít neustále na paměti... přestože ne vždy se mi to daří...



Ať je každá bytost realizovanou odpovědí na realitu, ve které se nachází!


Děkuji Všem Buddhům Všech Časů za jejich Přízeň, bez které by nebylo možné, co je nyní možné. Děkuji Vznešenému Lumíru Láskovi za jeho trpělivé vedení. Děkuji Sanze Srdce Dharmy za podporu a společný růst.



za Sanghu Srdce Dharmy


Bodhislav



 


Nadsmyslový svět existuje, k čemuž by měl Celý Svět v Duchovním slova smyslu postoj zaujmout,

protože PRÁVĚ TO má změnit dosavadní způsob vnímání funkce světa z "dolu, který si entity nevědomé přejí vytěžit" na "dočasně zakoušenou zkušenost a příležitost k učení", což má následně vést k Míru a Klidu ve Světě, tedy k Éře Zlatého Věku, Ráji na Matce Zemi.



Právě nyní, Zde, v Tomto Zlatém Věku, pro připravené, konec všeho utrpení způsobeného válkou,

konec všech nemocí, konec stárnutí, konec umírání a všeho dalšího trápení spojeného se ztrátou

a odloučením...


Dne 01. 07. 2023 zaslala kancelář kandidáta na prezidenta České republiky, Lumíra Lásky, Buddhy Maitreyi dopis kanceláři pana prezidenta Ruské federace, Vladimira Vladimiroviče Putina 🙏



@prezidentpavel @RobertFico @PutinDirect





Osvícení Buddhy pro Celou Planetu 🕊💜🌍

Díky aktuálně Dostupnému a Srozumitelnému Poznání Buddhů bytosti již NEMUSÍ podstupovat muka

a utrpení způsobené válkou:



Sjednocení Buddhovského a Kristovského náhledu:



Šťastný Zlatý Věk ✨



52 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

NADCHÁZEJÍCÍ UDÁLOSTI

V této chvíli nejsou žádné plánované události

ZÁSADNÍ ČLÁNKY

Srdce na hrad
2023-04-17_14-46-09.png
357342997_961549725060714_4643269125543198858_n.jpg
357342997_961549725060714_4643269125543198858_n.jpg
Srdce Dharmy aneb Návod k Sobě
bottom of page