top of page

SPŘÁTELENÉ STRÁNKY

NENECHTE SI UJÍT

Rodiče, vy přece nemilujete své děti

Aktualizováno: 6. 3.

24. 10. 2018



Rodiče, vy přece nemilujete své děti, ale to, co vám mají plnit... milujete tedy jedině své vlastní přání o dětech, a běda jim, jestli je nenaplní... Děti, vy zrovna tak, nemilujete své rodiče, ale jedině svá očekávání, která na ně kladete... A to samé platí o manželství, které je vesměs vždy formální, ze kterého člověk potají uniká, aby si naplnil to, co by nemohl přiznat veřejně…


Touto Křivdou se navzájem držíte “pod krkem”, a přejete si, aby “ten druhý” ryl obličejem v Zemi pod vaší taktovkou... Navenek se přitom ublíženě usmíváte a za jejich zády pomlouváte ty, kteří vám podle vás “ještě dluží a nedali to co mají”, stěžujete si “že to ještě není ono” ve smyslu toho “co, a jak vám to, co si přejete, mají druzí splňovat”, ve smyslu toho, že ještě “nemáte dost”.

Dost ale čeho?


Svého Snění, kdy každý Sen jednotlivce je pro něj přirozeně pro jeho vlastní Křivdu důležitější než Sny jeho bližních, Snění o tom, že je (kromě tohoto Poznání) možné trvale získat a udržet Snění o zážitcích a požitcích v domnělé soutěži na úkor Snů o zážitcích a požitcích bližních, které si každý přeje sám za sebe “stihnout, urvat, a užít” dřív, než přijde Kmotra. A tuto “show” prostou Vzájemnosti, Úcty, Sebeúcty, a Důstojnosti člověka, ve které se člověk míjí s člověkem nazývá Samsára štěstím... Lidé, vždyť jste se opustili…


V prohlédnutí sebetrýzně vám brání vaše umíněná touha zachránit druhé v situaci Zákona Pomíjivosti Naprosto Všech Jevů, což je pro přirozenost tohoto zákona (ve kterém platí, že všechny složené jevy podléhají rozkladu) nemožné, proto je utrpením toho, kdo se o to pokouší.


Druzí o váš Sen o jejich záchraně buď ani nestojí, a nebo stojí, kde ve vás záměrně vyvolávají odpovědnost za jejich životy vzbuzováním pocitu viny ve vás, kdy vaším přistoupením na vaše “provinění” uzavíráte dohodu o vzájemném zneužívání, kdy pro samé Snění dokonce vyhledáváte ty, kterým můžete jako “provinilci” sloužit, a nenávidíte ty, kteří o vaše takzvané služby zájem nejeví. Kdo přistoupí na přijetí takové “služby”, poutá sebe rovněž do Snu o tíze a bolesti toho, kdo mu slouží.


Nevýhodou je, že když skočíte tomuto volání o pomoc “na špek”, a snížíte sebe k přebírání odpovědnosti za druhé (egotrip - každý se narodil sám a sám také z tohoto světa odejde), zpětně vás obviní z toho, že jste idioti, že jste to udělali špatně, a budou si na vás přát opět novou kompenzaci, nový dluh tak, aby si na vás zajistili novou odpovědnost za jejich životy, kterou vám budou moci opět zpětně vyčítat.


Pro toto Pouto, kterým se poutáte k těm, které “zachraňujete” pak ty samé nenávidíte, protože vám servírují vaše “selhání”, které doslova pojídáte. Jste to ale vy sami, kdo je odpovědný za to, čím se stravuje, a to jak fyzicky, tak mentálně. Kdo přistupuje na tuto zvrácenou hru, ten zatratil sebe, i ty, se kterými onu hru hraje.


Pamatujte, zvyk zrovna tak jako zlozvyk jsou železná košile - to ale neznamená, že ji nemůžete kdykoli svléknout, že se nemůžete převléknout do zvyku, který je Čistý a Upřímný - udělejte to pro sebe dříve,

než budete čelit sebelítosti v okamžiku své smrti. Udělejte pro sebe to, o čem víte, že udělat máte, protože pokud to pro sebe uděláte, v zájmu všech ostatních bytostí tak učiníte.


Buďte proto navzdory všemu Sklonu Snít střízliví, neochvějní a nepoddajní - zastavit vás v Realizaci Prohlédnutí Snu vás budou chtít vždy a jenom ti, kteří si pro své vlastní přání o zneužívání sebe ještě přejí, abyste spali s nimi.


Pamatujte, z Křivdy povstává Nenávist, která živí neustálý proud nových a nových zrodů v koloběhu života a smrti Samsára. Pamatujte, že Křivda (Wikipedie) je jen jiné jméno pro Karmu, zrovna tak jako Pravda, Láska, a Upřímnost jsou jen jiná jména pro Dharmu.


Pamatujte, že každému, kdo se skutečně upřímně zajímá o Tři Klenoty:

Buddha 💎 Dharma 💎 Sangha 💎 se vždy dostane šťastných odpovědí.


S láskou a úctou ke všem cítícím bytostem... 🙏🏻


Lumír Láska 💜 Buddha Maitreya



 

Nadsmyslový svět existuje, k čemuž by měl Celý Svět v Duchovním slova smyslu postoj zaujmout,

protože PRÁVĚ TO má změnit dosavadní způsob vnímání funkce světa z "dolu, který si entity nevědomé přejí vytěžit" na "dočasně zakoušenou zkušenost a příležitost k učení", což má následně vést k Míru a Klidu ve Světě, tedy k Éře Zlatého Věku, Ráji na Matce Zemi.



Právě nyní, Zde, v Tomto Zlatém Věku, pro připravené, konec všeho utrpení způsobeného válkou,

konec všech nemocí, konec stárnutí, konec umírání a všeho dalšího trápení spojeného se ztrátou

a odloučením...


Dne 01. 07. 2023 zaslala kancelář kandidáta na prezidenta České republiky, Lumíra Lásky, Buddhy Maitreyi dopis kanceláři pana prezidenta Ruské federace, Vladimira Vladimiroviče Putina 🙏



@prezidentpavel @RobertFico @PutinDirect





Osvícení Buddhy pro Celou Planetu 🕊💜🌍

Díky aktuálně Dostupnému a Srozumitelnému Poznání Buddhů bytosti již NEMUSÍ podstupovat muka

a utrpení způsobené válkou:



Sjednocení Buddhovského a Kristovského náhledu:



Šťastný Zlatý Věk ✨




24 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

NADCHÁZEJÍCÍ UDÁLOSTI

ZÁSADNÍ ČLÁNKY

Srdce na hrad
2023-04-17_14-46-09.png
357342997_961549725060714_4643269125543198858_n.jpg
357342997_961549725060714_4643269125543198858_n.jpg
Srdce Dharmy aneb Návod k Sobě
bottom of page