top of page

SPŘÁTELENÉ STRÁNKY

NENECHTE SI UJÍT

Ztracenost

Aktualizováno: 3. 7. 2022



Dobrý večer pane Lumíre. Píšete o duchovnu výrazného rázu. Já se v duchovní sféře ztratila úplně. Měla jsem svou cestu i víru a čím více jsem zkoumala, tím více jsem se vzdálila .Pokud jste ochoten, prosím o radu.


 

Dobrý den drahá, jít za Poznáním není nic snadného, a člověk se snadno ztratí, ale já vždy bytostem kolem mne říkám: „No a co, tak ses ztratil, výhoda je, že už máš své zkušenosti, a až kocovina opadne, zase se najdeš tam, kde ses zapomněl.“ Jinými slovy, o to, čemu jste již POROZUMĚLA Vás nikdo nemůže připravit. Připomínejte si to v obdobích Vašeho úpadku, a myslete v ten moment na to, kdy jste „byla na vrcholu“. Také když jste „na vrcholu“, myslete zase na: „No, teď je tu nádherný výhled, až přijde propad, budu si jej PAMATOVAT, i když to bude třeba náročné." Když s tím takto budete pracovat, pomalu, ale JISTĚ, se „vyrovnovážíte“, uvidíte, že je důležité, abyste na sebe nebyla příliš „tvrdá“. Milujte se i ve své Křehkosti. Mnoho bytostí „hledá cestu dokonalosti“ a není schopna si jen připustit, že Dokonalost Tkví ve Schopnosti Umění Selhat – když si to dovolíte, a nezbude Vám už NIC, za co byste se trýznila, jste na KONCI CESTY – úžasná PRAXE, co říkáte?


Je to o DŮVĚŘE, a důvěřovat lze pouze a jedině takové bytosti, které OBSÁHLA KONEČNOU PRAVDU - já si jednoho dne uvědomil, že Buddha Gautama je Jediný (samozřejmě KRISTUS a ostatní s ním, ale já "prošel SKRZE GAUTAMU"), kdo mi nikdy nelhal, protože "neměl důvod". Tímto porozuměním jsem si Mnohé Usnadnil. Začal jsem Ho Skutečně Zevrubně Zkoumat a Opakovaně si Vše co říká Ověřovat - a čím Hlouběji jsem "do toho šel", tím Svobodnější jsem byl. Považte, jaká je Nevědomost bytostí, takové je jejich utrpení, a pokud se nezajímáte o to "jak trpí ten, kdo mi tu něco vypráví", stáváte se dobrovolně (aniž byste to registrovala) obětí jeho vlastního utrpení, tedy KARMA, tedy toho, co je Zavádějící... Důvěru si je třeba Zasloužit a PRÁVĚ NYNÍ je doba, kdy ti, kteří nejsou ČESTNÍ, budou MENTÁLNĚ OPOUŠTĚNI, aby mohli DOSPĚT a ZMĚNIT se. Kdo porozumí, se ZMĚNÍ, kdo NE, sebe zničí, protože informační „TOKY SVĚTLA“ jsou VYSOCE ZESÍLENÉ a PSYCHOSOMATIKA se bude rychleji, než kdy dřív, odrážet na těle bytosti, která KLAME sebe samu, která dosud nerozumí, že „toto tělo jí nepatří“, že je jí zde „jen“ umožněno nabírat evoluční zkušenosti… dle DOHODY NÁS VŠECH v Elementu Matka Země sdružených bytostí – a to je ODPOVĚDNOST „jeden za všechny a všichni za jednoho“, už ne „každý na svém“.


I když se ztratíte, i když si ublížíte, Začněte prosím Znovu, a Opět Znovu Zkoumat… Stejně to není možné jinak, čím dříve si to Uznáte, tím dříve odezní „původní utrpení“, a vy naberete Nový Závan do svých Plachet… Čím víc „pádů“, tím víc „vzestupů“, tím menší pravděpodobnost, že opět spadnete – tak se kráčí k PEVNOSTI – NEPOHNUTOSTI – STAVU BUDDHA. Porozumějte tomu, že o tento život nejde, jde o to, v jakém stavu budete v okamžiku „smrti“ – to je ROZHODUJÍCÍ. Toto je „jen“ přípravka, kdo zahálí, je hlupákem, protože v MEZISTAVU BARDO se neschová za nic, za co se schovává nyní, a bude ČELIT TOMU, KÝM JE. Je třeba to brát vážně, a OČISTIT se jak jen to je MOŽNÉ. Tedy kašlete na „nějaké ty pády“, a opět „šup do práce“, a Vaše „zvedání se“ bude po každém „pádu“ snazší a snazší… pak už to ani nebudete nazývat „pády“, nebo jak Vy říkáte „vzdálení“. Není „kam“ se „vzdálit“, protože vy nemůžete opustit Vaší Vlastní Subjektivitu – kdo rozumí, nekydá si do vlastní postele, své ložní prádlo bělí a pere, a opakovaně do ČISTÉHO sobě stele.


Doporučuji Vám navázat se na bytosti, kteří KRÁČEJÍ CESTOU SVĚTLA – PRAVDY – LÁSKY. Nenechte se odradit těmi, kteří Vás zrazují, pomlouvají ty co se na cestu již vydali, nebo haní ty, se kterými se setkáváte, kteří Vás inspirují. Všechny pomluvy si ověřte, protože pokud ne, svedou Vás tam, kde už být NECHCETE. Mohu Vás odkázat na průvodce Srdce Dharmy, obraťte se na ně, zeptejte se, zda by se s Vámi setkali a kdy. Investujte svůj čas a ochotu setkat se s nimi osobně, dají Vám odpovědi na Všechny otázky, které Vás trápí… předají Vám Přímé Učení Buddhy…, které Vás, pokud jste UPŘÍMNÁ, JEDNOU PROVŽDY UKLIDNÍ..


Vše, co v tomto ohledu pro sebe učiníte, učiníte také pro Všechny ostatní bytosti...



S Láskou a Úctou…


Lumír Láska 💜 Maitreya Buddha


126 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

NADCHÁZEJÍCÍ UDÁLOSTI

V této chvíli nejsou žádné plánované události

ZÁSADNÍ ČLÁNKY

Srdce na hrad
2023-04-17_14-46-09.png
357342997_961549725060714_4643269125543198858_n.jpg
357342997_961549725060714_4643269125543198858_n.jpg
Srdce Dharmy aneb Návod k Sobě
bottom of page