top of page

SPŘÁTELENÉ STRÁNKY

NENECHTE SI UJÍT

DUCHOVNÍ TĚLO jako UNIVERZÁLNÍ PASPORT

Aktualizováno: 18. 12. 2023

29.11.2023


obrázek převzat z Instagramu

Pokud okamžikem odložení této předtím získané dočasné tělesné schránky život nekončí, protože předtím získáním dočasné tělesné schránky nepočal a tedy není možné, aby "nějak skončil", pak platí, že tzv. hmotné statky tohoto světa včetně oné dočasné tělesné schránky jsou trvale neuchopitelné a tedy neudržitelné, zatímco dobré i zlé skutky, kterých jsme se v předchozích situacích dopouštěli, nebo kterých se dopouštíme právě nyní a tedy aktuálně, si sebou jako svůj unikátní duchovní otisk a tedy jako svou univerzální vizitku, která je proto víc než jen občanský průkaz ze světa tzv. hmoty, nebo čip z pekla, neseme neustále, protože právě tento otisk na úrovni duchovní NEUSTÁLE vyzařujeme.

Hmotu předchází duch a to znamená, že VŠECHNY naše skutky se NEJPRVE zapisují do našeho nehmotného duchovního těla, a toto tělo je teprve posléze propisuje do těla fyzického podobně tak jako čistý papír ze kterého se při tvorbě obsahu samizdatu se terpve skrze papír průklepový na svou kopii z PŮVODNÍHO ORIGINÁLU přepisuje.

A je to právě TATO ORIGINALITA, které jsme KAŽDÝ bezvýhradním vlastníkem a buďto zodpovědným či nezodpovědným správcem, zodpovědným taková bytost, která si uvědomuje, že VŠECHNY její motivace jsou NEUSTÁLE NAZÍRÁNY, nezodpovědným taková bytost, která si toto neuvědomuje.

Bdělá bytost tak rozpoznává, které bytosti jsou bytostmi Vznešenými, to je těmi, které jak ve svém předchozím jednání tak ve svém aktuálním nezměrné a nespočetné množství zásluh dobra hromadí, a také naopak, které bytosti spadají spíše do tříd a úrovní bytostí pekelných, tedy démonických, které vzhledem k tomu, že se jim doposud Poznání Buddhů nedostalo, nebo se mu zpronevěřily, nemají jinou možnost, a nízkostí jako je například vražda atp. se nezříkají a na základě vlastní Nevědomosti tak nemají jinou možnost, než že hromadí skutky charakteru negativního, to je příčiny, jejímž následkem je přirozeně dopad negativní, tedy KARMA. Z uvedeného vyplývá, že podvádět sebe i bytosti ostatní se skutečně nevyplácí a že s poctivostí skutečně nejdál dojdeš, což je dobrá zpráva pro bytosti, které na své Duchovní Očistě již Sebevědomě Pracují. Dobrá zpráva je to ale i pro ty bytosti, které si uvedené doposud neuvědomovaly a doposud tak tedy příležitost k tomu, aby na své Duchovní Očistě Sebevědomě Pracovat začaly, nedostaly. Z horizontu Věčnosti, na které se VŠICHNI NEUSTÁLE nacházíme přece ŽÁDNÁ z bytostí nestojí o to, aby o ní bylo veřejně známo, že je bytostí nízkou a ubohou, naopak, VŠECHNY bytosti se NEUSTÁLE od sebe učí a inspirují, čímž směřují k Uskutečnění vlastní DOKONALOSTI – zrození v jejich předchozích formách a i to nynější jsou přece jasným dokladem a tedy důkazem toho, že bytosti se NEUSTÁLE k lepšímu mění a tedy reálně DO SVĚTLA vyvíjejí, tedy hlavu vzhůru, VŽDY je vhodný moment na přehodnocení všeho dosavadního počínání, respektive ani není možné, aby to tak nebylo, protože to tak NEUSTÁLE je, tedy hlavu vzhůru, nevzdávej to ani s tou bytostí nejnižší a uznej, že se i ona Buddhou Stane !

S přáním štěstí ve smyslu Osvícení Buddhy VŠEM bytostem bez rozdílu

Lumír Láska ♥ Buddha Maitreya

Právě nyní, Zde, v Tomto Zlatém Věku, pro připravené, konec všeho utrpení způsobeného válkou, konec všech nemocí, konec stárnutí, konec umírání a všeho dalšího trápení spojeného se ztrátou a odloučením...

Dne 01.07.2023 zaslala kancelář kandidáta na prezidenta České republiky, Lumíra Lásky, Buddhy Maitreyi dopis kanceláři pana prezidenta Ruské federace, Vladimira Vladimiroviče Putina:

Osvícení Buddhy pro Celou Planetu 🕊️💜🌍

Díky aktuálně Dostupnému a Srozumitelnému Poznání Buddhů bytosti již NEMUSÍ podstupovat muka a utrpení způsobené válkou 🕊️💜🌍

Šťastný Zlatý Věk 🕊️💜🌍

12 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

NADCHÁZEJÍCÍ UDÁLOSTI

V této chvíli nejsou žádné plánované události

ZÁSADNÍ ČLÁNKY

Srdce na hrad
2023-04-17_14-46-09.png
357342997_961549725060714_4643269125543198858_n.jpg
357342997_961549725060714_4643269125543198858_n.jpg
Srdce Dharmy aneb Návod k Sobě
bottom of page